Horoscope  
Astrologia
Spotkania
Postacie polskiej astrologii
Biuletyn astrologiczny
Program astrologiczny Urania
Symbole astrologiczne
Horoskop
   Horoskop tygodniowy
   Nowe horoskopy
   Zegar
   Tranzyty
Słownik
System domów
Galeria Szem'a
Katalog stron
Bibliografia
Astrologia > Horoskop > Nowe horoskopy


2012-11-28:
Insurekcja kościuszkowska 1794
Powstanie listopadowe 1830

2012-07-22:
Michael Fox

2012-04-10:
Dolph Lundgren
Jack Tramiel

2012-02-12:
Whitney Houston

2011-12-31:
Horoskop roczny 2012

2011-12-20:
Vaclav Havel
Albrecht von Wallenstein

2011-12-10:
Janusz Palikot

2011-12-06:
Violetta Villas

2011-10-10:
Steve Jobs
Amy Winehouse

2011-08-14:
Marek Kondrat

2011-03-31:
Pierwsza chińska giełda złota

2011-02-26:
Marcin Luter
Gerard Depardieu
Jacques Chirac
Kate Winslet

2011-02-17:
Karin Stanek

2011-01-14:
domena wikileaks.org

2011-01-01:
Władysław Reymont

2010-12-26:
Hugh Hefner

2010-12-07:
Julian Assange

2010-12-06:
Katherine Heigl
Ludwik Łazarz Zamenhof
Francja V Republika

2010-12-04:
Metro nowojorskie - oficjalne otwarcie
Metro nowojorskie - poczatek kursowania

2010-11-30:
Leslie Nielsen
Mireille Mathieu
Zjednoczone Królestwo
Ostrzal artyleryjski wyspy Yeonpyeong
Pierwszy test atomowy Korei Północnej
Drugi test atomowy Korei Północnej

2010-11-25:
Britney Spears
Shakira
Korea północna
Korea południowa
Wojna koreanska
Laura Samojłowicz
Kalina Jędrusik

2010-11-12:
Audrey Hepburn
Marlon Brando
Marlene Dietrich
Katharine Hepburn
Małgorzata Socha
Bohdan Łazuka
Tomasz Karolak
Paul Newman
Katie Holmes
Józef Stalin
Winston Churchill
Iain Duncan-Smith

2010-11-01:
Hans- Christian Andersen
Fryderyk Chopin
George Sand

2010-11-01:
Wojciech Siemion
Joanna Krupa
Naomi Campbell
Weronika Rosati
Karolina Wozniacki

2010-10-29:
Natalie Portman

2010-08-07:
Zaprzysiężenie na prezydenta Bronisława Komorowskiego

2010-07-29:
Stephen Arroyo 1946

2010-07-07:
Alan Leo
Dane Rudhyar
Leszek Szuman

2010-06-21:
Grzegorz Napieralski
Janusz Korwin-Mikke

2010-06-15:
Marek Belka

2010-06-08:
Tadeusz Baranowski
Henryk Chmielewski
Janusz Christa

2010-06-04:
Pierwszy start rakiety SpaceX Falcon 9
Irena Joliot-Curie

2010-06-01:
Izraelska marynarka atakuje statek Mavi Marmara
Sandra Bullock

2010-05-28:
Otwarcie pierwszej amerykanskiej bazy w Polsce

2010-05-25:
Edyta Herbuś

2010-05-24:
L. Ron Hubbard

2010-05-22:
Eksplozja platformy naftowej Deepwater Horizon

2010-05-20:
Deklaracja niepodleglosci USA 1776
System Rezerw Federalnych (FED) 1913
Japoński atak na Pearl Harbor 1941
Atak lotniczy na World Trade Center w Nowym Jorku 2001

2010-05-14:
David Cameron
Małgorzata Kożuchowska

2010-05-10:
Bronisław Komorowski

2010-04-12:
Bitwa pod Grunwaldem 1410
Bitwa pod Koronowem 1410
Pakt Ribbentrop-Mołotow 1939
USA i Rosja podpisują traktat START-2

2010-04-11:
Maria Kaczyńska
Zaprzysiężenie Lecha Kaczyńskiego
Franciszek Gągor
Sławomir Skrzypek
Władyslaw Sikorski
Agresja Niemiec na Polskę 1939
Agresja ZSRR na Polskę 1939

2010-04-10:
Katastrofa samolotu prezydenckiego 2010
Katastrofa samolotu CASA 2008

2010-03-21:
Peter Sellers

2010-03-11:
Niepodległość Ukrainy
Gerolamo Cardano

2010-03-10:
John Lennon
Emmanuelle Seigner

2010-03-02:
Justyna Kowalczyk

2010-02-25:
Louis Braille

2010-02-17:
Zygmunt Freud
Carl Gustav Jung

2010-02-06:
Walt Disney
Jennifer Lopez
Leonardo DiCaprio

2010-02-05:
Robert Duvall
Gene Hackman
Jack Nicholson

2010-02-04:
AFA Incorporation

2010-02-02:
Przemysław Saleta
Isaac Newton
Izrael

2010-01-27:
Paul Newman

2010-01-24:
Nicole Kidman
Tom Cruise
Andrzej Olechowski

2010-01-23:
Carl Gustaw Jung
Steven Spielberg

2010-01-21:
Monica Belucci

2010-01-20:
Joanna Brodzik
Borys Szyc

2010-01-19:
Brad Pitt
Harrison Ford
Mel Gibson

2010-01-17:
Zjednoczenie Niemiec 1990
Deklaracja niepodległości Haiti 1804
Elizabeth Taylor
Nicolas Cage
Johnny Depp
Michael Douglas
Haiti: Bitwa pod Vertieres 1803

2010-01-16:
Pierre Curie
Maria Skłodowska-Curie
Szymon Majewski
Sharon Stone
Milla Jovovich
Vicki Lawrence
Aretha Franklin
M. C. Hammer

2010-01-14:
Chińska Republika Rad 1931
Chińska Republika Ludowa 1949

2010-01-10:
Paweł Małaszyński
Deklaracja niepodległości Wenezueli 1811
Niepodległość Urugwaju 1825
Republika Urugwaju 1828

2010-01-08:
Marilyn Monroe
Brittany Murphy
Natasha Richardson

2010-01-06:
Argentyna - deklaracja niepodległości od Hiszpanii 1816

2010-01-05:
Johannes Kepler

2010-01-01:
Sarah Palin
Piotr Adamczyk
Anna Czartoryska
Wojciech Kossak

2009-12-20:
Ernest Hemingway
Boening 787 Dreamliner pierwszy lot 2009
Concorde pierwszy lot 1969
Airbus A380 pierwszy lot 2005
Charlie Chaplin

2009-12-18:
Start Gagarina - pierwszy człowiek w kosmosie
George Bush
Silvio Berlusconi
Richard Byrd

2009-10-10:
Leszek Miller
Waldemar Pawlak
Karol Marks
Joseph Ratzinger
Francois Mitterand

2009-12-09:
wikipedia.org
Jimmy Wales

2009-12-05:
Pierre-Simon Laplace

2009-12-04:
Napoleon Bonaparte
Józef Bonaparte
Letizia Ramolino
Napoleon II Bonaparte
Maria Antonina
Ludwik XVI
Maria Luiza Bonaparte

2009-12-02:
Andrzej Lepper

2009-12-01:
Leszek Balcerowicz
Hanna Gronkiewicz-Waltz

2009-11-25:
Otwarcie pierwszej linii metra w Londynie
Rozpoczęcie kursowania pierwszej linii metra w Londynie
Rozpoczęcie kursowania pierwszej linii metra w Bostonie
Otwarcie metra w Moskwie
Otwarcie pierwszej linii metra w Toronto
Kazimierz Marcinkiewicz

2009-11-22:
Angela Merkel

2009-11-21:
Herman Achille van Rompuy
Ronald Reagan
Nicholas Sarkozy
John Major
Tony Blair
Garry Kasparow
Robert De Niro
Liv Tyler
Cameron Diaz
Al Pacino
Keira Knightley
Celine Dion
Mariah Carey

2009-11-20:
Blog "Magiczny Kuferek"
Pablo PIcasso
Kate Moss
Otwarcie metra w Warszawie
Otwarcie metra w Pradze czeskiej
Czechosłowacja 1918

2009-11-19:
Państwo Unia Europejska 2009
Prezydent Klaus ratyfikuje traktat lizboński
Edward Benesz

2009-11-17:
Start Sputnika 1957
Powstanie warszawskie 1944
Wiesława Szymborska

2009-11-16:
Wernher von Braun
Chuck Norris
NCGR Incorporation

2009-11-15:
Upadek muru berlińskiego 1989
John McCain
Sophie Marceau
Sean Connery
Roger Moore
Pierce Brosnan
Stefan Żeromski
Colin Farrell
Alicja Bachleda-Curuś
NCGR-PAA Incorporation

2009-11-14:
Barack Obama
Albert Gore
Wojciech Jaruzelski
Jaroslaw Kaczyński
Hanna Suchocka
Robert Kubica
Adam Małysz
Penelope Cruz
Oscar Wilde
Cezary Pazura
Otylia Jędrzejczak
Wojciech Cejrowski
Tomasz Lis
Hanna Lis
Joanna Liszowska
Kuba Wojewódzki
Blog Astrologia Wydarzeniowa
Forum "Jak na górze, tak na dole"
Odkrycie Urana
Odkrycie Neptuna
Odkrycie Prozerpiny
Odkrycie Plutona
Odkrycie Ceres
Pierwsze odkrycie Neptuna
Odkrycie Chirona (Koval)

2009-11-12:
Ignacy Paderewski

2009-11-11:
Chrzest Polski 966
Unia Polski i Litwy 1386
Mikołaj Kopernik
Józef Piłsudski
Pierwszy lot samolotu braci Wright
Pierwszy chiński załogowy lot kosmiczny - start rakiety
Pierwszy udany start rakiety SpaceX Falcon 1
Elvis Presley
Małgorzata Foremniak
Catherine Zeta-Jones
Dorota Rabczewska

2009-11-10:
Tadeusz Mazowiecki
Edyta Górniak
Anna Mucha

2009-11-09:
Początek rozbicia dzielnicowego Polski 1138
PRL zmienia nazwę na Rzeczpospolita Polska 1990
Donald Tusk
Edyta Olszówka
Jan Wieczorkowski

2009-11-08:
Anna Dereszowska

2009-11-06:
Albert Einstein
Clyde Tombaugh
Pamela Anderson
Angelina Jolie
Joan Crawford
George Orwell

2009-11-04:
Pierwszy reaktor jądrowy
Wybuch pierwszej bomby atomowej
George W. Bush, syn
Brigitte Bardot
Arnold Schwarzenegger
Eddie Murphy
nasza-klasa.pl
Galileo Galilei
Michael Brown

2009-11-02:
Lech Wałęsa
Margaret Thatcher
Bill Clinton
Hillary Clinton
Aleksander Kwaśniewski
Vaclav Klaus
Augusto Pinochet
Henryk Sienkiewicz
Tina Turner
Diana Ross
Bjork
Cher
Roman Polański

2009-11-01:
Patrick Swayze
Justin Lee Bartha

2009-10-29:
Szturm Bastylii

2009-10-26:
Tomasz Adamek
Andrzej Gołota

2009-10-09:
Lista dyskusyjna "Astrologia"
Lista dyskusyjna "Urania"
Forum Astrozagadki

2009-09-25:
Lech Kaczyński

2009-08-23:
Karol Wojtyła
Karolina Gorczyca

2009-07-13:
Michael Jackson


Subskrybuj kanał Nowe horoskopy

Baza horoskopów


2017-02-28 04:10:15 Europa/Warszawa
Program astrologiczny Urania